Announcement

Collapse
No announcement yet.

Application Agent is not running

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Application Agent is not running

    I did not see a forum topic for "Apllication Agent", so I posted here, advanced endpoint protection.

    I keep getting "COMODO Application Agent is not running!" About every minute when connected to the internet. Especially if I am running Firefox or Thunderbird. Thunderbird is not reaching my mail servers. Also, LibreOffice now runs sandboxed, it did not used to.

    In task manager Details tab, I see two instances of "cmdagent.exe". One is running, and the other is suspended.

    I am running Win 10 Home version 1903, installed 8/2/2019. But this 'agent not running' started today 8/14/2019. CIS is version 12.0.0.6818, updated 8/14/13:56.

    Help! This situation is stopping my work. I may have to switch to my Mac.

  • #2
    After a 3rd re-boot of the PC, all the problem symptoms have stopped. I am waiting to see if the problems come back.

    Comment


    • #3
      Are you a Win10 user who just got the Build 1903 update?

      It broke so many things... including Comodo... I reverted back. But Comodo is still shutting down... or the Application Agent is.

      Comment


      • #4
        zombiegak ,

        Please submit us a ticket over https://support.comodo.com/index.php?/Tickets/Submit and choose Internet Security Support

        Comment


        • #5
          And... The problem of 'Application Agent not running' is back today, repeatedly. It happened once yesterday. Submitting ticket now.

          Comment


          • #6
            The ticket resulted in a request to install an app GeekBuddy to let someone take control of my PC. I requested help troubleshooting it myself, without GeekBuddy intrusion.

            Comment


            • #7
              Hello EricRatliff,

              We understand that you want to resolve your issue regarding the Comodo Application Agent. The best resource to assist with this is the Geekbuddy support team. If you prefer to not use remote access support, we can recommend speaking to them over the phone or sending a ticket.

              Thank you for understanding.

              Comment


              • #8
                I am comfortable calling them or using the 'get live support' button in Home/Settings of CIS. However, for the moment, the app agent message is not appearing. I will probably wait till the problem presents itself again.

                Comment

                Working...
                X